Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Vollere lippen dankzij dit wondermiddeltje

Altijd al jaloers geweest op de lippen van Angelina Jolie? Dankzij dit natuurlijke wondermiddeltje zal ook jij volle lippen krijgen, maar dan zonder een fortuin uit te geven. Win-win, toch?

Veel lip plumpers beloven je vaak zwoele lippen, maar het resultaat is toch niet altijd wat het moet zijn (lees: geen verschil). Ook tel je er vaak een behoorlijk aantal euro’s voor neer. Een betere optie is om zelf aan de slag te gaan. Met deze natuurlijke en zo goed als gratis producten kom je al een heel eind.

 

Wat heb je nodig:

  •  Zachte tandenborstel
  •  Iets om te mengen
  •  Watjes
  •  Olijf- of kokosnootolie
  •  Suiker
  •  Kaneel
     

Lip scrub

Meng een theelepel olie met wat suiker. Doe een beetje van het mengsel op je tandenborstel, en smeren maar. Je lippen zullen gedurende een paar uur een stuk voller zijn. Let wel op dat je je lippen niet te vaak scrubt. Wrijf ten slotte met een watje over je lippen om eventuele restjes te verwijderen.

 

Lip plumper

Klaar voor stap twee! Meng een halve theelepel olie met wat kaneel, want die stimuleert de bloedcirculatie in je lippen. Dat zorgt dan weer voor een licht tintelend gevoel. Het resultaat: vollere lippen die er ook roder uitzien. Breng het mengsel met je vingers aan op je lippen en masseer het in tot je mond begint te tintelen. Laat het vervolgens tien minuten zitten. Terwijl het inwerkt, kan je al verder gaan met de rest van je make-up. Wanneer de tijd om is, neem je opnieuw een watje en haal je het goedje voorzichtig van je mond.

 

Tip: ben je fan van lipgloss? Mix dan een beetje van het mengsel met een druppel olie en breng het aan. Het zal je lippen een volle en zwoele look geven. Dat willen we toch allemaal?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '