Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© MAC Cosmetics

De beautytest: foundationbrush van M.A.C.

Op de testbank deze week: de foundationborstel van M.A.C. Te duur of echt een mirakel-tool?

To borstel or not to borstel

Ik heb het nooit begrepen: beautyredactrices die als tip geven: 'breng je foundation altijd aan met een borstel of sponsje". Bij mij draait dat uit op foundation in strepen, of in foundation op het sponsje en niét op mijn gezicht.

 

De test

Ik begon sceptisch aan deze test. Ja, een revolutionaire borstel, het zal wel. Één ding is zeker: de haartjes zijn überzacht, beetje zoals die té zachte knuffels van mijn zoontjes. Ten tweede: het zijn er véél. Zo krijg je een compact, stevig bosje van haartjes.
De borstel heeft een echt 'handvat', waardoor hij in je hand ligt als een tandenborstel. Zo zie je er ook uit, bij het aanbrengen van de foundation: alsof je met een xl-tandenborstel je gezicht aan het bewerken bent.
Hoe je hem gebruikt? Doe wat foundation op de rug van je hand, breng aan op je gezicht en ga er daarna over met de MAC-borstel. Strepen en vlekken verdwijnen en met de borstel werk je de foundation in je huid in, waardoor je een heel egaal, naturel effect krijgt.

 

Test geslaagd?

Het resultaat van foundation aanbrengen met deze borstel is superegaal. Echt, mijn foundation op zich doet al wonderen (op dit moment ben ik fan van Teint Miracle van Lancôme), maar mijn teint werd nóg fluweliger en ook natureller door de borstel.

 

Conclusie

Ik zal niet vlug een beautytool aanraden, ik vind ze meestal overpriced, maar deze is zijn prijs dubbel en dik waard. Ik geef toe, hij is duur, maar ook degelijk waardoor hij jaren zal meegaan.

 

Foundation brush – € 44 – MAC, www.maccosmetics.be

MAC foundationborstel

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '