Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Del Rey

Te mooi om op te eten

WIN: een van de prachtige eindejaarstaarten van Del Rey

It's the most wonderful time of the year, want Kerstmis en Nieuwjaar komen steeds dichterbij. En als je de heerlijke eindejaarstaarten van Del Rey ziet, kan je wellicht helemaal niet meer wachten tot je aan de kersttafel mag aanschuiven. Het beste nieuws: wij mogen enkele overheerlijke kerststronken weggeven aan drie lucky bastards!

Eigenlijk zijn ze te mooi om op te eten, deze culinaire hoogstandjes van Del Rey. Maar nadat je je picture perfect Instagramfoto genomen (én gedeeld) hebt, mag je wat ons betreft meteen aanvallen. Del Reys collectie eindejaarstaarten zijn ook dit jaar weer to die for: een limited edition kersttaart met daarrond een cadeaudoos in chocolade? Een kerststronk in de vorm van een kerstman? Een schattige beertjes-ijsstaart? Wij kunnen niet kiezen!

 

WIN WIN WIN

Zie jij het wel zitten om zo'n overheerlijke kerststronk op jouw tafel te zetten? Lucky you, want wij mogen drie kerststronken weggeven. Beantwoord snel onderstaande vraag, laat je gegevens achter en probeer nog eventjes het meeste kwijl dat momenteel uit je mond loopt, binnen te houden. Deelnemen kan nog tot dinsdag 13 december, middernacht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

 

Niet gewonnen? Geen nood. Je kan via deze weg zelf je taart voor Kerstmis of Nieuwjaar bestellen.

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content