Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photo News

Deze schattige foto's doen ons vermoeden van wel...

LOVE ALERT: zijn Camila Cabello en Shawn Mendes aan het daten?

Move over, Nick Jonas en Hailey Baldwin! Het lijkt er namelijk op dat Camila Cabello en Shawn Mendes aan het daten zijn. De twee werden gespot tijdens een romantisch etentje en ze hadden het moeilijk om van elkaar af te blijven...

Het liefdesleven van Camila Cabello werd onlangs onder de loep genomen, want in een interview vertelde de ‘Havana‘-zangeres dat ze op oudejaarsavond Nick Jonas wilde kussen. Maar dankzij enkele recente foto’s lijkt het er nu op dat ze iemand anders wil zoenen...

Nieuw koppel in de maak?

En die iemand anders is niemand minder dan zanger Shawn Mendes! De twee werden onlangs gespot tijdens een romantisch etentje. Of mogen we toch al ‘date’ zeggen? Ze prutsten wat aan elkaars lichaam en het zag er ontzettend gezellig uit.

https://twitter.com/bestshawns/status/957712780899078144

 

Shawn werd nog niet zo lang geleden gelinkt aan Hailey Baldwin, maar of hij (nog) vlinders in de buik voelt voor haar, is niet duidelijk. Helaas reageerden zowel Shawn als Camila nog niet op dit gerucht.

Wat denk jij? Is er een nieuw celebkoppel in de maak of mogen we binnenkort misschien een muzikale samenwerking van dit duo verwachten?

 

Lees ook:

FLAIR STORIES

Partner Content