Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Pretty Little Liars

ZIEN: 4 foto’s uit het nieuwe seizoen van ‘Pretty Little Liars’

Girls, het is bijna zover! Op 18 april is ‘Pretty Little Liars’ helemaal terug en worden de laatste tien afleveringen uitgezonden op televisie. Wij zijn alvast héél benieuwd naar wat er ons nog allemaal te wachten staat en gelukkig kregen we van de makers al een kleine preview. Aftellen maar!

Een tijdje geleden kregen we al twee spannende teasers te zien, maar nu hebben de programmamakers enkele foto’s van het nieuwe seizoen vrijgegeven. We krijgen direct een spoiler te zien (Spencer leeft nog!) en we kunnen meteen wat outfitinspiratie op doen. Hoe mooi is dat leren jasje van Aria?!

Pictures please


In de eerste foto zien we meteen dat Spencer nog leeft. Wie helemaal mee is, weet dat Spencer in de vorige aflevering werd neergeschoten en dat ze overgebracht is naar het ziekenhuis. Over haar toestand was nog niets bekend, maar gelukkig is alles in orde met het jongste Hastings-zusje.De liars nemen het voor een laatste keer op tegen A en dit doen ze uiteraard in stijl. Wij zijn helemaal verliefd geworden op het jasje van Aria en Hanna. Nu de opnames voorbij zijn, mogen we het vast wel een keertje lenen, toch?Holden is terug, maar daar lijkt Ezra niet al te blij mee te zijn. Gelukkig is Aria er nog om te bemiddelen en dat doet ze uiteraard in een fantastische outfit. Die combinatie gaan we ook een keertje proberen!Last but not least: Mona is terug, want zij mag natuurlijk niet ontbreken in de laatste tien afleveringen van ‘Pretty Little Liars’.

Lees meer:

FLAIR STORIES

Partner Content