Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Photo News

Gaf Cole hun relatie zonet toe?

ZIEN: fan vraagt aan Cole Sprouse en Lili Reinhart of ze daten

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

De ‘Riverdale‘-cast was dit weekend aanwezig op Paleyfest in de Verenigde Staten. Daar beantwoordden ze met z’n allen vragen van het publiekspanel. Een meisje had het lef om de ultieme vraag te stellen aan Cole Sprouse en Lili Reinhart: vormen ze een koppel? Daardoor werd het vragenuurtje meteen awkward...


Vormen Cole Sprouse en Lili Reinhart in het echte leven ook een koppel? Of is enkel Bughead the real deal? Het is een vraag die iedereen zich al sinds het begin van ‘Riverdale‘ stelt. Toch weigeren de celebs de geruchten te bevestigen. Nu durfde één meisje het gewoon op de man af te vragen tijdens Paleyfest. Daar mochten fans tijdens het panel vragen stellen, dus ging ze ervoor. ‘Dus, Cole en Lili, er doen veel geruchten de ronde dat jullie daten. Zijn jullie samen?’

Awkward


Wat daarna volgt, is een schouwspel van awkwardness. Madelaine Petsch is de eerste die reageert. Ze mompelt dat het een heel ongepaste vraag is. Haar mening kan je ook duidelijk van haar gezicht aflezen. Ouch! Lili vraagt meteen of dat een vraag was, en ook Cole vraagt het zich af: ‘Is dat een vraag of een verklaring? Want je hebt gelijk.’ Huh, heeft de acteur zonet toegegeven dat ze wel degelijk samen zijn?!

No comment


Niemand lijkt zijn laatste zinnetje op te merken, en ook de fan staat nog te wachten op antwoord, dus herhaalt ze de vraag nog eens. Coles antwoord? ‘Geen commentaar.’ Het hele publiek wordt natuurlijk gek.

https://www.youtube.com/watch?v=cpxwX6KvWbQ

Geen respect voor privacy


Het is dus geen ja, maar ook geen nee, al raden we niet aan om die vraag ooit nog eens te stellen. Heel wat fans waren namelijk not amused dat het meisje in kwestie geen respect had voor de privacy van de acteurs, en dat lieten ze ook  blijken op Twitter.

https://twitter.com/irisbcrry/status/978041554756661249?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.girlfriend.com.au%2Ffan-asks-cole-sprouse-if-hes-dating-lili-reinhart%3Futm_source%3Dm.facebook.com%26utm_medium%3Dreferral

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content