Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Jimmy Kimmel

'Ik durf te wedden dat Zendaya's voeten naar Funyuns (chips met ajuinsmaak) ruiken.'

ZIEN: ‘Euphoria’-actrice Zendaya geeft het geniale antwoord op een tweet over haar voeten

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Jimmy Kimmel lanceerde een nieuwe video waarin celebs gemene tweets over zichzelf voorlezen. Hun reacties daarop zijn een voor een hilarisch, maar de savage reactie van Zendaya springt er toch wel torenhoog uit.


Maisie Williams, Will Ferrell, David Harbour, Jake Gyllenhaal en tal van andere celebs lezen in een nieuwe video van Jimmy Kimmel Live tweets over zichzelf. De ene tweet is nog gemener dan de andere, maar de sterren lijken er goed mee om te kunnen gaan.

Kim Kardashian


Kim Kardashian probeert op haar tweet zo goed mogelijk te antwoorden. @funsize74 schreef het volgende over de realityster: ‘Ik plant nog liever gifsumakplanten in mijn anus dan dat ik nog één woord over Kim Kardashian moet horen.’ Waarop Kim met een lichtjes bittere glimlach antwoordt: ‘Doe dat maar, alsjeblieft.’

Savage Zendaya


Maar de grote winnaar is zonder twijfel ‘Euphoria‘-ster Zendaya. Haar tweet luidt als volgt: ‘Ik durf te wedden dat Zendaya’s voeten naar Funyuns (chips met ajuinsmaak) ruiken.’ Daarop heeft de actrice het meest geniale antwoord ‘Laten we checken’ en ruikt ze aan haar schoenen: ‘Nee hoor, volgens mij ruiken ze naar succes.’ Damn, go girl!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content