Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Laten we hopen dat de relatie dit keer wel stand houdt...

HUH?! Vormen Zayn Malik en Gigi Hadid echt opnieuw een koppel?

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist


Als het aankomt op Zayn Malik en Gigi Hadid zijn we ondertussen de tel helemaal kwijt hoe vaak de twee celebs terug een koppel vormden. Toch blijven de zanger en het model elkaar een kans geven. Ze werden afgelopen weekend opnieuw aan elkaars zijde gespot.


Het ziet ernaar uit dat de knipperlichtrelatie tussen Zayn Malik en Gigi Hadid maar blijft standhouden. Het duo wordt al aan elkaar gelinkt sinds eind 2015. In die vier jaar zijn de ‘Pillowtalk’-zanger en het model al verschillende keren uit elkaar gegaan en opnieuw samen gekomen. Nu werden de twee celebs na bijna een jaar alweer aan elkaars zijde gespot.

Zayn en Gigi gingen afgelopen zaterdagavond samen met Bella Hadid en Anwars (de jongere broer van Gigi en Bella) vriendin Dua Lipa eten voor Zayns verjaardag. De zanger werd de volgende dag, 12 januari, 27 jaar. Op foto’s zien we hoe Gigi haar arm door die van Zayn heeft gehaakt en ze zo door de straten van New York stappen. Voor hen lopen ook Bella en Dua Lipa arm in arm. Ook de dag erna werden Gigi en Zayn opnieuw samen gespot.

Zayn Malik en Gigi Hadid

Zayn Malik en Gigi Hadid

Zayn Malik en Gigi Hadid

© Getty

Zayn Malik en Gigi Hadid

Zayn Malik en Gigi Hadid

Zayn Malik en Gigi Hadid

© Getty

Zayn Malik en Gigi Hadid

Zayn Malik en Gigi Hadid

Zayn Malik en Gigi Hadid

© Getty

Mama Trisha


De geruchten dat de twee celebs opnieuw een koppel vormen, doen al sinds eind december de ronde. Gigi Hadid postte toen namelijk een foto op haar Instagram Stories, tagde Zayns mama Trisha en schreef er het volgende bij: ‘Zondag in de keuken kip aan het marineren voor een van mijn favorieten!!! @mammamalik’s kipcurry pastasalade.’ Trisha repostte deze foto in haar eigen Stories. Niet lang daarna deelde Zayns moeder een oude video van Gigi die werd gevraagd wat haar favoriete restaurant ter wereld is, waarop het model antwoordde ‘Het huis van de moeder van mijn vriendje‘.

Het ziet er nu dus naar uit dat die uitwisselingen op sociale media toen toch niet zo onschuldig waren als we aanvankelijk dachten... Zou de relatie dit keer standhouden?

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content