Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Photonews

En dan zouden lovebirds Lili Reinhart en Cole Sprouse elkaar misschien nooit ontmoet hebben.

WOW: Katherine Langford speelde bijna Betty Cooper in ‘Riverdale’

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Wie Katherine Langford zegt, denkt meteen aan de mysterieuze Hannah Baker in 13 Reasons Why. En hoewel Katherine voor die vertolking heel wat complimentjes in de wacht mocht slepen, werd de 22-jarige actrice bijna voor een andere populaire Netflixserie gecast.


In een interview met Entertainment Weekly onthulde ‘Riverdale’-actrice Camila Mendes dat de bloedmooie Katherine ook auditie heeft gedaan voor een rolletje in de populaire Netflixserie. Terwijl Camila een gokje waagde voor de rol van Veronica, deed Katherine hetzelfde voor de rol van Betty Cooper. ‘Ik weet nog dat we samen na de auditie falafel gingen eten samen met een andere jongen die toen auditie deed voor de rol van Archie’, vertelt Mendes in het interview.

‘Oprechte persoonlijkheid’


Camila was tijdens hun ontmoeting meteen onder de indruk van Katherine. ‘Ondanks het feit dat ik haar nooit heb zien acteren, had ik door haar oprechte persoonlijkheid wel meteen het gevoel dat ze een steengoede actrice was’, vertelt ze in het interview. Toch waren Langfords acteerprestaties klaarblijkelijk niet zo sterk als die van Lili Reinhart, die wel de rol van Betty te pakken kreeg. En gelukkig maar, want anders zouden lovebirds Lili en Cole elkaar nooit ontmoet hebben.

A dream come true


Ook Camila had nooit verwacht dat ze in een topserie als Riverdale zou meespelen. ‘Het is best gek om terug te denken aan die tijd. Ik had nooit gedacht dat ik nu in Riverdale zou spelen, en Katherine in de cast van 13 Reasons Why zou belanden’, vertelt ze. Die laatste wist dankzij haar fantastische vertolking in ’13 Reasons Why’ trouwens nog maar net een nieuwe rol te strikken in de serie ‘Cursed’. Eind goed, al goed, niet waar? 😉

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content