Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Dubbelganger gespot!

WOW: dit Mexicaanse meisje is dé lookalike van Selena Gomez

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Bijna iedereen zal ergens wel een dubbelganger hebben. Alleen heb je niet altijd het geluk om die ooit tegen het lijf te lopen. Hoe freaky en cool zou dat wel niet zijn?! Celebs daarentegen vinden sneller hun lookalike dankzij de wondere wereld van social media. Nu is onze redactie een meisje tegengekomen op Instagram dat sprekend op Selena Gomez lijkt!


Wie zou er nu niet graag op een celeb willen lijken? Instant populariteit! We hebben jammer genoeg niet allemaal dat geluk, maar sommige meisjes dus wel. We vonden eerder al de lookalike van Lucy Hale en Kendall Jenner, maar ook die van Zayn Malik en Ed Westwick.

Nu kwamen we op Instagram ook de 23-jarige Sofi Solares uit Mexico tegen die als twee druppels water lijkt op niemand minder dan Selena Gomez. Zo cool!

Sofi Solares


https://www.instagram.com/p/BaCi5MLAKeu/?taken-by=sofisolars

https://www.instagram.com/p/BXY6gUXAGmu/?taken-by=sofisolars

Selena Gomez

Fan


Grappig detail: Sofi is zelf superfan van Selena Gomez en hoopt dus ook dat de zangeres haar ooit opmerkt. Haar kapsel loopt dan ook volledig synchroon met dat van de zangeres. Ze heeft nu kort haar, maar vroeger waren haar lokken veel langer en had ze zelfs een frou!


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content