Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Sophie Turner staat te springen van enthousiasme, terwijl Taylor Swifts mond wagenwijd openvalt.

ZIEN: sterren op de VMAs worden helemaal gek wanneer Shawn Mendes en Camila Cabello bíjna kussen

Zondagnacht vonden de MTV Video Music Awards plaats in New Jersey, New York. De VMAs staat bekend als een awardshow die telkens weer memorabele momenten voortbrengt, maar dat viel dit jaar een beetje tegen. Gelukkig zorgden Shawn Mendes en Camila Cabello voor vuur op het podium met hun ‘Señorita’. Taylor Swift en Sophie Turner zullen het geweten hebben!


Een van de optredens waar dit jaar het meest naar uitgekeken werd op de VMAs, was dat van Camila Cabello en Shawn Mendes, of Shamila voor de vrienden. De twee zouden sinds een tijdje een koppel vormen, bewijze meerdere verliefde paparazzifoto’s. Toeval of niet, maar de twee sterren hebben ook net een single samen uit, ‘Señorita’, die ze zondagnacht op het podium van de VMAs mochten brengen. De grote vraag die op voorhand dan ook gesteld werd, was: zal er een kus vallen? Het trieste antwoord luidde nee.

Teleurgestelde Taylor


Nope, Shamila kuste niet op het podium, maar het scheelde geen haar. Aan het einde van het optreden lijkt Mendes met het idee te flirten om zijn liefje toch een dikke smakkerd op de lippen te planten, maar zij houdt het bij een lief eskimokusje.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De reactie van de sterren in het publiek laat niet te wensen over. Taylor Swift houdt haar borst vast, terwijl Sophie Turner de handen van haar man Joe Jonas en schoonbroer Nick Jonas moet vastnemen om de spanning aan te kunnen. De teleurstelling bij zangeres Bebe Rexha wanneer het niet gebeurt, is duidelijk groot. En zo is het nog maar eens bewezen dat sterren ook maar gewone mensen zijn die houden van een beetje liefde op het podium.

https://twitter.com/prisonofpassion/status/1166165797716279297?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1166165797716279297&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.flair.be%2Fnl%2Fcelebs%2Fvmas-shawn-mendes-camila-cabello-kus%2F

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content