Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

En bestie Madelaine Petsch was natuurlijk bruidsmeisje!

CUTE: ‘Riverdale’-actrice Vanessa Morgan stapt in het huwelijksbootje met Michael Kopech

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Vanessa Morgan en Michael Kopech laten er geen gras over groeien. Na anderhalf jaar samen te zijn, is het koppel afgelopen weekend in het huwelijksbootje gestapt. En dat in het bijzijn van slechts 40 familieleden en goede vrienden.


In juli vroeg baseballspeler Michael KopechRiverdale‘-actrice Vanessa Morgan ten huwelijk op de meest idyllische plek ter wereld. Nu, zes maanden later, is het koppel officieel man en vrouw verklaard. Volgens People Magazine droeg Vanessa een prachtig kleed van Eisen Stein Bridal en kleedde ze zich daarna om in een jurk van Grace Loves Lace voor het feestje.

https://www.instagram.com/p/B7AEv6unToF/

40 genodigden


Volgens People Magazine waren er slechts veertig van de dichtste vrienden en familieleden uitgenodigd op de trouwpartij. Ook enkele ‘Riverdale’-acteurs waren aanwezig op de trouw in Florida. Natuurlijk mocht beste vriendin Madelaine ‘Cheryl’ Petsch niet ontbreken. Ze kreeg zelfs de belangrijke taak van bruidsmeisje! Ook collega’s Skeet ‘FP Jones’ Ulrich en Drew Ray ‘Fangs’ Tanner waren van de partij. De foto’s zijn zo jaloersmakend! Waar vinden wij zo’n toffe bende?

https://www.instagram.com/p/B7ArQmHlzNC/

https://www.instagram.com/p/B7AD7b7HtyO/

Vrijgezellenfeestje


De rest van de ‘Riverdale’-cast was jammer genoeg niet aanwezig op de trouw. Toch zijn we er zeker van dat iedereen het samen met hun collega daarvoor al goed gevierd heeft. Zo was Camila Mendes bijvoorbeeld aanwezig op Vanessa’s vrijgezellenfeestje dat blijkbaar plaatsvond op een boot.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content