Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
BuzzFeed

ZIEN: ‘To All the Boys’-acteur Noah Centineo beantwoordt vragen terwijl hij met puppy’s speelt

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Krijg je ook maar niet genoeg van al het ‘To All the Boys I’ve Loved Before‘-nieuws, en ook niet van Noah Peter Kavinsky Centineo? Dan hebben wij een echte topper voor je. De acteur beantwoordde namelijk tal van vragen in een video voor BuzzFeed. En dat deed hij terwijl hij met twee puppy’s speelde. Té schattig!


To All The Boys I’ve Loved Before‘-acteur Noah Centineo heeft sowieso ook je hart veroverd met zijn rol van Peter Kavinsky. Maar wist je dat hij ook te zien is in de nieuwe Netflixfilm ‘Sierra Burgess Is a Loser‘? In een interview met BuzzFeed beantwoordde hij tal van vragen over zichzelf en beide films.

Überschattige puppies


Werd je ooit al zelf al gecatfisht? Wat wil je dat mensen onthouden van ‘Sierra Burgess Is a Loser’? Lijk je eerder op Jamey of Peter Kavinsky? Wat was je favoriete ‘To All the Boys’-scène om te filmen? Waren de eerste ‘whoa, whoa, whoa’s’ geïmproviseerd? Hoe kom je aan je litteken? Het zijn enkele van de vele vragen waarop Noah een antwoord geeft. En dat terwijl hij knuffelt en speelt met twee überschattige puppies! *smelt*. Bekijk de volledige video hieronder.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content