Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Isopix

NOOO: ‘To All The Boys’-acteur Noah Centineo zou waarschijnlijk nooit met een fan daten

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Terwijl Shawn Mendes ervoor open staat om met een fan te daten, ziet onze droomjongen NoahPeter KavinskyCentineo dat niet zitten. Nooo! Al begrijpen we zijn redenering wel... En nee, het is niet omdat hij zich te goed voelt.


Toegegeven, de kans dat iemand van ons Noah Centineo ooit ontmoet, is héél klein, laat staan dat we hem kunnen daten. Toch brak ons hart een beetje toen we hoorden dat de ‘To All The Boys I’ve Loved Before‘-acteur er niet echt voor openstaat om met een fan te daten.

Overschaduwen


Tijdens een interview met E! News onthulde de acteur dat hij waarschijnlijk nooit een fan zou daten en legde hij uit waarom. ‘Ik sluit natuurlijk niets volledig uit, maar waarschijnlijk niet, want dan is het meer een waanzinnige verliefdheid op een positie dan op de persoon zelf. Dat kan alles overschaduwen, en dat is volgens mij moeilijk.’ ?

Oké, we begrijpen wat hij bedoelt. Zijn personage in ‘To All The Boys’ Peter Kavinsky heeft miljoenen meisjesharten veroverd, en natuurlijk is de acteur zijn personage niet. Maar Noah zei het zelf: hij sluit niets volledig uit, dus misschien maken we toch een ieniemienie beetje kans?

Jameys persoonlijkheid


In het interview verklaarde hij ook dat hij meer lijkt op zijn personage uit ‘Sierra Burgess Is a Loser‘ dan op Peter Kavinsky uit ‘To All The Boys’. ‘Ik zou zeggen dat ik in het dagelijkse leven meer op Jamey lijk, maar soms komt Peter wel naar boven. Hij heeft een groter ego en is beestachtiger.’ Wow, we zijn benieuwd wat voor persoonlijkheid Jamey dan heeft! ‘Sierra Burgess Is a Loser’ staat vanaf 7 september op Netflix!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content