Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Marcos Cruz via Netflix

Toen de twee 'The Kissing Booth'-acteurs op roadtrip gingen, werden de datinggeruchten aangewakkerd.

Taylor Zakhar Perez over Joey King: ‘We zijn niet aan het daten’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Wie hoopte dat de vonk tussen Joey King en Taylor Zakhar Perez ook naast het scherm was overgeslagen, moeten we nu teleurstellen. De ‘The Kissing Booth 2’-acteur heeft in een interview gezegd dat ze gewoon vrienden zijn.


De geruchten dat Joey King en Taylor Zakhar Perez meer zijn dan vrienden doen al eventjes de ronde en nadat het duo samen met een aantal anderen op roadtrip gespot werd, werden die roddels nog meer aangewakkerd. Toch blijkt er niets romantisch aan de hand te zijn tussen de twee ‘The Kissing Booth‘-acteurs.

Dat vertelde Taylor zelf in een interview met Access. ‘Ik weet het, we gingen op weekend voor de verjaardag van een vriend, en die van haar, en iedereen flipte er een beetje over. Ik moet zeggen dat we niet aan het daten zijn’, aldus de acteur.

Quarantaine


De twee collega’s kwamen goed overeen tijdens de opnames van ‘The Kissing Booth 2’, maar groeiden daarna volgens Taylor nog meer naar elkaar toe omdat ze dicht bij elkaar wonen. ‘Ik denk dat we op drie à vier minuten rijden van elkaar wonen. We zijn een soort van elkaars verantwoordingspartners tijdens de quarantaine. Dus we konden rondhangen en ervoor zorgen dat we niemand zagen buiten onze vertrouwenskring.’

Het klopt dus inderdaad dat hij en Joey héél goed overeenkomen. Aan Entertainment Tonight vertelde hij nog het volgende: ‘Ik hou van haar. Ik hou zielsveel van haar. Ik zou alles voor haar doen.’ Maar hij verzekert iedereen ervan dat ze écht geen koppel vormen: ‘We zijn niet aan het daten. Laat mij daarmee afsluiten.’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content