Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

WAUW: ‘Stranger Things’-actrice Millie Bobby Brown kiest voor blonde lokken én extensions

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Om zich helemaal klaar te stomen voor de herfst en winter maken heel wat celebs nog snel een afspraak bij hun kapper om hun haardos in de plooi te laten leggen. Ook Millie Bobby Brown (15) ging langs bij haar kapper en stapte met lange én blonde lokken weer naar buiten. Wij zijn fan!


Millie stapte dus van haar donkerblonde haren over op een lichtere coupe. Ze heeft van nature een bruine haarkleur en maakte een aantal maanden geleden al een metamorfose door voor een bob te kiezen. Nu waagde de actrice zich opnieuw aan een spectaculaire ommezwaai en deed ze niet één, maar twee aanpassingen.

Lancering eigen beautymerk


Ze koos niet alleen voor blonde lokken, maar ook voor extensions die haar haren een pak langer doen lijken. De kapper was zó fier op het eindresultaat dat hij meteen een selfie nam met de actrice en die op Instagram plaatste. Waarom Millie haar haren opnieuw liet kleuren? Om de lancering van haar eigen beautymerk te vieren!

Het is trouwens niet de eerste keer dat de actrice haar haren blond liet verven. Vorig jaar verraste ze haar fans ook al eens met een frisse blonde coupe. Wij vinden dat het haar, net als toen, beeldig staat!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content