Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Die lijkt zo uit 'Assepoester' te komen!

WOW: Stormi kreeg van Travis Scott een prinsessenkoets als kerstcadeau

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

We weten dat celebs over the top kunnen gaan als het op (kerst)cadeaus aankomt. En ook de kinderen komen niets tekort, integendeel. Stormi, de bijna driejarige dochter van Kylie Jenner en Travis Scott, werd deze Kerstmis verrast met een prinsessenkoets die zo uit een Disneyfilm lijkt te komen.


Stormi Webster heeft als kleuter nu al een leven én een kleerkast om u tegen te zeggen. Vorig jaar kreeg ze van Kris Jenner een gigantisch huis om in te spelen en ook dit jaar trok haar familie alles uit de kast voor Kerstmis. Afgelopen weekend deelde Kylie Jenner op haar Instagram Stories met trots het kerstcadeau dat Stormi kreeg van papa Travis Scott.

Hun dochter heeft nu een echte wit met roze prinsessenkoets waarop staat ‘Princess Stormi’ om mee te spelen. En die lijkt recht uit ‘Assepoester‘ te komen! Het rijtuig was gevuld met allerlei prinsessenkleren en kan zelfs verlicht worden in het donker. Hoe cool is dat?

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Kylie Jenner News (@kyliesnapchat)


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

We zijn al benieuwd wat papa Travis voor Stormi’s zestiende verjaardag in petto zal hebben...

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content