Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Volgens een bron kan het duo niet meer zonder elkaar.

LOVE ALERT: Shawn Mendes en Camila Cabello zijn al kussend gespot

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Handjes vasthouden is niet meer het enige wat Shawn Mendes en Camila Cabello samen doen. De twee ‘Señorita’-zangers werden nu ook al kussend gespot. Volgens een bron kan het duo niet meer zonder elkaar. Cute!


Er is nog niets officieel bevestigd, maar het ziet ernaar uit dat Shawn Mendes en Camila Cabello écht een koppel vormen. De ‘Havana’-zangeres was nog tot voor kort samen met datingcoach Matthew Hussey. Het koppel ging eind juni uit elkaar. Niet lang daarna werd ze hand in hand gespot met Shawn. Nu steken de twee ‘Señorita’-zangers hun affectie voor elkaar niet meer onder stoelen of banken. In een video hieronder zie je hen innig kussen in het openbaar.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Volgens een bron kunnen Shawn en Camila niet meer zonder elkaar en zijn ze continu bij elkaar. ‘Omdat ze al jaren bevriend zijn, voelt het voor hen alsof ze al veel langer samen zijn. Nu gaan ze ervoor zonder zich in te houden. Deze stap in hun relatie is heel spannend voor beiden’, aldus een bron aan E! News.

Zouden ze hun relatie binnenkort Instagram official maken? Fingers crossed!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content