Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Photonews

De zangeres heeft bewust niets op sociale media gepost.

Selena Gomez over de overdosis van Demi Lovato: ‘Ik hou van haar’

Na haar overdosis op 24 juli verblijft Demi Lovato momenteel in een afkickcentrum. Heel wat beroemdheden hebben de zangeres een hart onder de riem gestoken, maar bij haar vriendin Selena Gomez bleef het opvallend stil. Toch heeft ze nu voor het eerst gesproken over het incident.


Selena was onlangs te zien in Elle en toen werd de zangeres om haar mening gevraagd. Veel wou de zangeres er niet over kwijt, maar in haar gesprek met het magazine vertelt ze dat ze Demi wel gecontacteerd heeft. ‘Ik heb persoonlijk contact met haar opgenomen. Ik heb er geen publiek statement over gemaakt en dat wou ik ook niet. Ik hou van haar. Ik ken haar sinds ik zeven jaar was. Meer heb ik eigenlijk niet te zeggen.’

De moeder van Selena Gomez, Mandy Teefey, heeft een dag na de overdosis van Demi Lovato wel openlijk gesproken over het voorval. Zo heeft ze op haar Instagramaccount een emotionele boodschap gepost. ‘Dit was exact tien jaar geleden, op de Sweet 16 van Selena. @ddlovato we houden van je. De wereld is een betere plek dankzij deze glimlachen. Mijn hart doet pijn’.

https://www.instagram.com/p/Blo3fsvBwgQ/?taken-by=kicked2thecurbproductions

Hoe het momenteel met Demi gaat, is niet geweten. Volgens een bron gaat het goed met haar, maar heeft ze nog een lange weg af te leggen.

Lees ook:

FLAIR STORIES

Partner Content