Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Photo News

De zangeres kondigde het nieuws aan onder een selfie op Instagram.

UH-OH: Selena Gomez neemt alweer een break van sociale media

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

We waren er ondertussen al aan gewend dat Selena Gomez online weer véél actiever was, maar helaas was het maar van korte duur. De zangeres neemt namelijk alweer een break van sociale media. Dat kondigde ze persoonlijk aan op Instagram.


Instagram is dé perfecte manier om het leven van onze favoriete celebs te volgen. Als ze het met ons willen delen, tenminste. Zo postte Selena Gomez de afgelopen week veel Stories op Instagram. En dat was blijkbaar het laatste dat we voorlopig van de zangeres zullen zien. Onder haar meest recente post – een mooie selfie – paste ze namelijk de tekst aan en kondigde ze zo aan dat ze even een stap terug doet van sociale media. Onder de post stond eerst alleen ‘Mood lol (Ik keek naar mezelf in de spiegel- als een idioot!)’ te lezen.

Vriendelijkheid en aanmoediging


Niet veel later schreef ze een update van de tekst. ‘Ik neem een break van sociale media. Alweer. Hoe dankbaar ik ook ben voor de stem die sociale media aan elk van ons heeft gegeven, ben ik even dankbaar dat ik een stap terug kan doen om mijn leven in het heden te leven. Voorlopig alleen vriendelijkheid en aanmoediging! Onthoud gewoon – negatieve commentaren kunnen iemands gevoelens kwetsen. Logisch.’

Geen apps


Blijkbaar was Selena Gomez sowieso al geen enorme fan van het internet. In een interview met Elle vertelde de zangeres nog dat ze zelfs het wachtwoord niet weet van haar Instagramaccount. Wanneer ze een foto wil posten, gebruikt ze de gsm van een vriendin die toegang heeft tot haar profiel. ‘Ik ben al maanden niet online geweest. Ik heb geen apps op mijn gsm, geen fotobewerkingsapps. Ik heb Peak, een breinspel’, aldus Selena Gomez.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content