Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Foto: Reporters

‘Scream Queens’-actrice Billie Lourd verliest bekende mama en oma op twee dagen tijd

De feestdagen zijn voor Billie Lourd, de actrice die Sadie Swenson of Chanel #3 speelt in ‘Scream Queens’, een heel verdrietige periode geworden. Op 27 december stierf haar mama Carrie Fisher, en de dag erna verloor ze haar grootmoeder, Debbie Reynolds. Zij waren allebei wereldberoemde actrices die grote voorbeelden waren voor Billie.

Twee trieste dagen


Het klinkt ongelooflijk, maar het is waar. Billies oma stierf exact een dag nadat haar dochter een hartaanval kreeg en overleed. De mama van Billie werd bekend over de hele wereld dankzij haar rol als Prinses Leia in de ‘Star Wars’-films. Op deze redelijk recente Instagramfoto van Billie herken je haar misschien niet...


...maar met het dotjeskapsel waarschijnlijk wel. Er kwamen erg veel reacties op het overlijden van de nog maar 60-jarige Carrie Fisher, zowel uit Hollywood als van fans.

Foto: Reporters

Nu is dus ook Carries moeder en Billies grootmoeder Debbie Reynolds op 84-jarige leeftijd overleden. Zij werd bekend door haar hoofdrol in de filmmusical ‘Singin’ in the Rain’ en speelde ook de mama van Grace in de serie ‘Will & Grace’. Debbie stierf letterlijk van verdriet: ze kreeg een beroerte tijdens het voorbereiden van de begrafenis van haar dochter...

Steun van vrienden


Billies ‘Scream Queens’-collega’s laten via sociale media weten dat ze de actrice steunen in deze heel moeilijke tijd. Taylor Lautner (met wie Billie al kussend gespot werd en nu aan het daten zou zijn), Keke Palmer, Ariana Grande, Lea Michele, Abigail Brenson, Skyler Samuels: allemaal postten ze een foto voor Billie op Instagram. Hopelijk kan de jonge actrice zich optrekken aan de boodschappen van haar vrienden. Sterkte, Billie!


https://www.instagram.com/p/BOkc4U5DdA8/?taken-by=kekepalmer&hl=nl

https://www.instagram.com/p/BOlia9fgTXq/?taken-by=skylersamuels&hl=nl

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content