Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Hoe de gelukkige in kwestie heet, houdt hij voor zichzelf.

OMG: ‘Riverdale’-acteur Casey Cott en zijn vriendin gaan trouwen

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist


Terwijl heel wat relaties van onze favoriete ‘Riverdale’-acteurs op de klippen zijn gelopen (denk: Cole en Lili, Vanessa Morgan en Madelaine Petsch) is er toch nog genoeg liefde op de set. Casey Cott (28) kondigde afgelopen weekend namelijk zijn verloving aan!


Jawel, Casey Cott aka Kevin Keller heeft een vriendin! Maar hoe de gelukkige in kwestie heet, houdt hij verborgen voor het publiek. De ‘Riverdale’-acteur is erin geslaagd om zijn relatie, die hij volgens Distractify voor het eerst openbaar maakte in mei 2019, heel verborgen te houden. Hij deelt héél af en toe een foto van hun tweetjes, maar heeft haar naam nog nooit genoemd.

Afgelopen weekend verscheen onderstaande selfie van het stralende koppel waarin de mystery girl met een verlovingsring pronkt! Casey schreef als caption drie ring-emoji’s onder de foto. Hoe hij haar ten huwelijk gevraagd heeft, is niet duidelijk, maar het duo ziet er alleszins erg gelukkig uit. 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Casey Cott (@caseycott)Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Riverdale’-collega’s


Caseys ‘Riverdale’-collega’s reageerden massaal op het goede nieuws.

Reacties

Reacties

Reacties

Reacties collega’s

Reacties collega's

Reacties collega’sLees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content