Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

In de Netflixserie lijkt iedereen bezet te zijn, maar dat is in het echte leven voor sommigen toch anders.

AHA: dit is de relatiestatus van de ‘Élite’-cast in real life

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

In de Netflixserie ‘Élite’ lijkt iedereen met iedereen samen te zijn. Maar wat is de relatiestatus van de acteurs en actrices in het echte leven? Wij zetten even op een rijtje wie nog single is en wie een vriend(in) heeft!

Miguel Bernardeau (Guzmán)


Miguel zou al even aan het daten zijn met een Spaanse zangeres genaamd Aitana Ocaña. In augustus bevestigden ze hun relatie met deze foto.

Jórge Lopez (Valerio)


De knappe nieuwkomer zou nog single zijn. Hoe dat mogelijk is, weten we niet, maar je Spaans bijschaven en je slag slaan, is de boodschap!

Ester Expósito (Carla) en Álvaro Rico (Polo)


De vonk tussen Ester en Álvaro sloeg ook in het echte leven over, maar naar het schijnt zou het koppel na anderhalf jaar een punt gezet hebben achter hun relatie. Dit nieuws werd niet officieel bevestigd, maar de twee verschenen in juli voor het laatst samen in het openbaar en hun laatste foto met hun tweetjes dateert van juni.

Miguel Herrán (Christian)


Miguel is jammer genoeg niet meer single! De ‘La casa de papel’-acteur zou samen zijn met Spaanse ‘Veronica’-actrice Sandra Escacena. Zij bevestigde de geruchten door begin augustus een foto van hun tweeën op haar Instagram Stories te delen.

Itzan Escamilla (Samuel)


De acteur zou nu single zijn, maar was niet lang geleden samen met Victoria Torres. Misschien vallen hij en Ester Expósito, nu ze allebei terug single zijn, ook in real life voor elkaar?

https://www.instagram.com/p/B2M5OYYCWJz/

María Pedraza (Marina) en Jaime Lorente (Nano)


De twee acteurs leerden elkaar kennen op de set van ‘La casa de papel’, maar de vonk sloeg waarschijnlijk tijdens de opnames van ‘Élite’ over.

https://www.instagram.com/p/B1mKjpCiF1a/

Danna Paola (Lu)


Danna werd in het verleden gelinkt aan haar collega Itzan, maar de twee zouden gewoon goede vrienden zijn. De actrice houdt de lippen stijf op elkaar als het gaat om relaties. Ze ging wel al met verschillende mannen op date. Zo werd ze gespot met de Mexicaanse acteur Lalo Brito, YouTuber Kevin Rogers en muzikant Saak.

Omar Ayuso (Omar)


Omar zou samen zijn met een meisje genaamd Carmen, maar dat is niet bevestigd. Op zijn Instagramprofiel staat wel een foto van haar.

Mina El Hammani (Nadia)


Terwijl Mina’s personage gekke dingen doet met de blonde Guzmán in de serie is, voor zover we weten, de actrice in het echte leven single!

Arón Piper (Ander)


Terwijl zijn personage Ander op jongens valt, is het niet duidelijk waarop Arón in het echte leven valt. Hij zou wel single zijn.

Georgina Amorós (Cayetana)


In de serie zou haar personage Cayetana alles doen voor Polo, maar in het echte leven zou Georgina single zijn.

Claudia Salas (Rebeca)


En ten slotte lijkt het erop dat ook Claudia nog geen vriend(in) heeft!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content