Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

De reden waarom zal je waarschijnlijk niet verbazen.

UH-OH: het is over en uit tussen Pete Davidson en Kaia Gerber

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Volgens Page Six zouden Pete Davidson en Kaia Gerber na enkele maanden al een punt gezet hebben achter hun relatie. En de reden waarom zal je waarschijnlijk niet verbazen.


Pete Davidson lijkt maar geen vriendin te kunnen houden. Zijn relatie met Ariana Grande liep in oktober 2018 op de klippen. Sindsdien werd de komediant al aan verschillende vriendinnen gelinkt, zoals aan Kate Beckinsale en daarna aan ‘Once Upon a Time in Hollywood’-actrice Margaret Qualley, maar beide relaties bleven niet duren. In november groeide Petes vriendschap met Kaia Gerber uit tot meer. Maar ook die relatie blijkt nu over en uit te zijn.

Een bron vertelde het volgende aan het Amerikaanse Page Six ‘Het ziet ernaar uit dat het over en uit is tussen Pete en Kaia. Het werd te overweldigend voor Kaia. Pete heeft een zekere manier van omgaan en hij is heel intens met zijn vriendinnen. Kaia is nog maar 18 en het is veel om mee om te gaan.’ Ook met Ariana Grande ging alles heel snel. Het koppel was zelfs na enkele weken al verloofd.

Mentalegezondheidskliniek


Pete werd de afgelopen weken niet meer gespot in het openbaar. Hij zou tijdens de feestdagen aan zichzelf hebben gewerkt in een mentalegezondheidskliniek, nadat hij grapte tijdens de SNL-show dat hij zich zou laten opnemen. Toen hem gevraagd werd wat zijn vakantieplannen waren, antwoordde hij het volgende: ‘Ik ga op een kleine “vakantie”. Het soort vakantie waar de verzekering voor een klein stukje in tussenkomt. Ze nemen je telefoon en schoenveters af. En je hebt kamergenoten, maar het kost nog steeds $ 100.000.’

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content