Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

AHA: dit is de relatiestatus van de ’13 Reasons Why’-sterren in real life

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

De acteurs en actrices uit  ’13 Reasons Why’ zijn dankzij de topserie wereldberoemd geworden. Toch neemt dat niet weg dat ze normale mensen zijn die ook gewone relaties hebben. Benieuwd wie momenteel een relatie heeft en wie single is?


Op 23 augustus gaat het derde seizoen van ‘13 Reasons Why‘ van start. De acteurs en actrices zijn dankzij Hannah en haar cassettes grote sterren geworden, en het is altijd leuk om te kijken met wie celebrities in het dagelijks leven samen zijn en wie nog single is.

Devin Druid (Tyler)


Vorig jaar was Devin Druid nog samen met studente Lauren Eggleton. Ondertussen vormt hij al een jaar een koppel met model Annie Marie.

Tommy Dorfman (Ryan)


Tommy Dorfman en Peter Zurkuhlen zijn niet alleen lovers, maar ook beste vrienden. Ze trouwden in november 2016.

https://www.instagram.com/p/Bnm11BHhRDU/

Justin Prentice (Bryce)


Justin Prentice en Annika Pampel hebben al een hele tijd geen foto’s meer van elkaar gepost op Instagram, waardoor de vraag rijst of ze wel nog een koppel vormen. Hun laatste foto samen dateert van maart 2018. Zijn ze nog samen of niet? Dit is een twijfelgeval!

https://www.instagram.com/p/BgUiD1BFL8n/

Brandon Larracuente (Jeff)


Brandon Larracuente en Jazmin Garcia zijn al bijna vier jaar een koppel. Ze hebben zelfs matching tattoos van een vliegtuigje op hun enkel.

https://www.instagram.com/p/BxnGuDJpgT9/

Sosie Bacon (Skye)


Sosie Bacon zou al meer dan vier jaar happy in love zijn met een jongen genaamd Troy. Ze reizen vaak samen en hebben twee honden.

https://www.instagram.com/p/BwaMEVvDmgZ/

Brandon Flynn (Justin)


Eind juni 2018 gingen Brandon Flynn en Sam Smith uit elkaar. Sindsdien werd de acteur aan niemand meer gelinkt. Gelukkig heeft hij nog zijn hond Charlie!

Dylan Minnette (Clay)


Tot vorig jaar was Dylan Minnette vier jaar samen met actrice Kerris Dorsey. Maar sinds 2018 vormt hij een koppel met zangeres Lydia Night. Hij werd voor het eerst aan haar gelinkt toen hij in oktober 2018 voor haar verjaardag een Instagrampost maakte. Fans dachten nochtans dat hij aan het daten was met zijn collega Katherine Langford.

Anne Winters (Chloe)


Anne Winters is al meer dan twee jaar samen met muzikant Taylor Beau. Het koppel deelt heel veel over hun leven op Instagram.

https://www.instagram.com/p/B02Qr7IB8x5/

Katherine Langford (Hannah)


Er waren geruchten dat Katherine Langford en haar tegenspeler Dylan Minette aan het daten waren, maar aangezien hij samen is met iemand anders, klopt dit dus niet. Het ziet ernaar uit dat de actrice nog single is. Met de nieuwe Netflixserie ‘Cursed‘ waarin ze de hoofdrol speelt, heeft ze waarschijnlijk ook geen tijd voor een relatie.

https://www.instagram.com/p/Bz3t5WnlY0H/

Christian Lee Navarro (Tony)


Ook al heeft Christian Lee Navarro nog nooit officieel bevestigd met wie hij samen is, toch wordt hij gelinkt aan model Kassidy Ramirez. Hij postte al verschillende foto’s van haar op zijn Instagram, zonder haar te taggen.

https://www.instagram.com/p/BzGl_Q9lkA4/

Alisha Boe (Jessica)


Alisha Boe is single en fabulous!

https://www.instagram.com/p/Bzbe4rRnk6n/

Ross Butler (Zach)


Ook de knappe Ross Butler is nog single! In een interview met Galore Mag verklapte hij wel wat hij zoekt in een meisje. ‘Ze moet op een of andere manier creatief zijn. Ze moet niet per se acteren of in de entertainmentwereld zitten, maar ze moet iemand zijn die out of the box denkt en niet de vooropgestelde verwachtingen van haar carrière naleeft. Op een dieper niveau moet ze nieuwsgierig kunnen zijn’, aldus Ross. Sla je slag, ladies!

https://www.instagram.com/p/BzvrmRwhF0O/

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content