Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Daarnaast zullen er nog twee nieuwe gezichten te zien zijn in de serie.

OMG: deze knappe ‘The Originals’-acteur vervoegt de cast van ‘Chilling Adventures of Sabrina’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

We vertelden je al over de speciale kerstaflevering van ‘Chilling Adventures of Sabrina‘. Nu weten we ook welke drie acteurs de cast zullen vervoegen in het tweede seizoen. En een daarvan zal ‘The Originals‘-fans vast wel bekend voorkomen!


Jedidiah Goodacre en Alexis Denisof zijn zonet gecast voor het tweede seizoen van ‘Chilling Adventures of Sabrina‘. En de knappe Jedidiah zal je vast wel herkennen! Hij speelde namelijk de rol van Roman in het laatste seizoen van ‘The Originals‘. Remember, de jongen die Hopes hart veroverde en daarna deels schuldig was aan de dood van haar moeder Hayley? Jedidiah zal in ‘CAOS’ de rol van Dorian Gray, een nachtclubuitbater met geheimen, op zich nemen. Een nieuwe love interest voor Sabrina misschien?

Alexis Denisof


Alexis Denisof is onder andere bekend van ‘Finding Carter’ en ‘How I Met Your Mother’. Hij neemt in het tweede seizoen van ‘CAOS’ de rol van Adam Masters, het vriendje van de echte (dode) Mary Wardwell, op zich.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Jonge Sabrina


En zij zijn niet de enigen die de ‘Chilling Adventures of Sabrina’-cast vervoegen. De 12-jarige actrice Mckenna Grace is gecast als de jongere versie van Sabrina Spellman. Ze zal op 14 december als gastactrice te zien zijn in ‘A Midwinter’s Tale’. Volgens Netflix zullen we in de kerstaflevering zien hoe Sabrina was als kind. ‘Terwijl de Kerk van de Nacht de winterzonnewende viert, vraag de kleine Sabrina iets speciaals aan de Kerstman’, aldus het streamingplatform. Mckenna en Kiernan Shipka lijken echt sprekend op elkaar!

https://twitter.com/MckennaGraceful/status/952035284736122881

Het is trouwens niet de eerste keer dat Mckenna een jongere versie speelt van een personage. Ze deed hetzelfde voor Theo in ‘The Haunting of Hill House’, voor Tonya in ‘I, Tonya’ en ze zal in 2019 ook de jongere Carol Danvers spelen in ‘Captain Marvel’.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content