Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© IMDB

Hot dad alert!

OMG: komt deze ‘One Three Hill’-acteur naar ‘Riverdale’?!

Ben je een echte 90’s baby en ‘Riverdale’ lover? Dan hebben we goed nieuws voor jou! ‘One Three Hill’ en ‘A Cinderella Story’-hottie Chad Michael Murray zou wel eens naar ‘Riverdale’ kunnen komen.


Rumour has it dat Chad binnenkort de cast van ‘Riverdale’ zal vervoegen. En dat om een wel heel speciale rol in te vullen. Ons hart gaat bij het horen van deze geruchten alleen maar sneller slaan. De bal ging aan het rollen toen Chad ‘Riverdale’-acteurs KJ Apa en Madelaine Petsch op Instagram begon te volgen. Dit werd opgepikt door fans die op Reddit meteen begonnen te speculeren.

Edgar Evernever


Murray past in ieder geval perfect in de casting call die de makers van de show schreven voor het mysterieuze personage Edgar Evernever. Ze gingen opzoek naar een acteur eind de 30 – begin 40, Chad is 38. Daarnaast moest het iemand zijn met een charismatisch karakter. Check. Bovendien was het een pluspunt als de acteur gelinkt kon worden aan de popcultuur van de nineties en nillies. Hallo, ‘One Three Hill’ liep tussen 2003 en 2012 en ‘A Cinderella Story’ kwam uit in 2004!

The Farm Riverdale
© THE CW

Echt toevallig lijkt het toch allemaal niet meer. Edgar Evernever is een veelbesproken personage als leider van ‘The Farm’, maar we hebben hem nog steeds niet te zien gekregen. Diezelfde ‘The Farm’ zou volgens een poster van The CW de musical ‘Heaters’ sponsoren die in de musicalaflevering van 20 maart te zien zal zijn. Dan zullen we Edgar hopelijk ook te zien krijgen. Wij duimen er alvast voor dat het Chad Michael Murray zal zijn.

Lees meer:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content