Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Foto: Reporters

OMG: ex-One Directioner Liam Payne wordt papa!

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist
Het ziet ernaar uit dat Freddie Tomlinson, het zoontje van Louis Tomlinson, een nieuw speelmaatje zal hebben. Het gerucht doet al maanden de ronde dat Cheryl Cole, de vriendin van ex-One Directioner Liam Payne, zwanger zou zijn. Het koppel heeft er nooit op gereageerd, maar nu verbergen ze het niet meer. De Britse zangeres kwam namelijk onlangs hand in hand buiten met Liam en je kon haar baby bump in volle glorie zien!

Waar rook is...


Het gerucht dat Cheryl Cole, zangeres en jurylid in de Engels ‘X-Factor’, en Liam Payne ouders zouden worden, deed in september al de ronde. Toen was Cheryls moeder gespot terwijl ze zwangerschapsspullen kocht. Oeps! Sindsdien let iedereen op Cheryls oversized mantels en sweaterjurken. Al die tijd hebben Liam en zijn baby mama, die tien jaar ouder is dan hem, gezwegen en dat doen ze nog steeds. Alleen verbergen ze nu de bump niet meer. Ze droeg enkele dagen geleden een aansluitende jurk toen ze met Liam op weg was naar het St. James Christmas Carol Concert in Londen.

Foto: Twitter

Twitterreacties van fans


Op Twitter reageren fans op het nieuws. Sommigen zijn in shock en geloven het nog steeds niet en anderen zijn super blij voor het koppel. Dit zijn enkele reacties op de tweede One Direction-baby.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

https://twitter.com/urbandoll/status/803756817117347840?lang=en

https://twitter.com/reallbjungwirth/status/803743745208385536?lang=en

https://twitter.com/S1Dhara/status/803877998831271936?lang=en

Proficiat Liam en Cheryl!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content