Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Photo News

Nee, het zijn niet Lili en Cole!

OMG: deze twee ‘Riverdale’-acteurs werden al kussend gespot

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Camila Mendes is nog maar pas single, en zou nu al voor de charmes van een andere jongen gevallen zijn. En het is iemand die we kennen. De lucky guy is namelijk een ‘Riverdale’-collega. Nee, het is niet KJ Apa!


Fans dachten (hoopten) een jaar geleden dat Camila Mendes en KJ Apa ook in reallife een koppel vormden. Toch vond de ‘Riverdale’-actrice in juni de liefde bij iemand anders. Ze datete enkele maanden met schoolvriend Victor Houston, maar ze brak eind augustus zijn hart.

Nu doet het gerucht de ronde dat Cami al aan het daten is met iemand nieuw. En we kennen hem! Ze zou namelijk al kussend gespot zijn met niemand minder dan ‘Riverdale’-collega Charles Melton aka Reggie Mantle. Oh my god!

Volop gezoend


Volgens een ooggetuige waren Camila en Charles enkele dagen geleden in een bioscoop in Vancouver en zouden ze daar volop gezoend hebben. Ook Casey Cott en Lili Reinhart waren erbij. ‘Camila zat naast Charles en leunde op zijn schouder. Wanneer de lichten gedimd werden, zag mijn vriend hen kussen’, vertelde de bron aan E! News.

Het is trouwens niet de eerste keer dat het duo zo close zou zijn. In een foto die Camila op Instagram postte, zie je hen namelijk heel dicht en gezellig bij elkaar zitten. Hoe hebben we dit gemist?!


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content