Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

De knappe blondine komt je misschien wel bekend voor.

OMG: heeft Noah Centineo eindelijk een vriendin?

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

We vragen ons al héél lang af waarom Noah Centineo geen vriendin heeft. De ‘TATBILB’-acteur is getalenteerd, knap, attent én supergrappig. What’s not to love? Nu lijkt het erop dat toch iemand zijn hart heeft kunnen veroveren. En dat meisje zal je misschien bekend voorkomen.


Een oplettende fan spotte onlangs Noah Centineo samen met Alexis Ren. Doet de naam een belletje rinkelen? Dat is goed mogelijk! De blondine was sinds 2015 immers samen met het knappe model Jay Alvarrez. Het koppel maakte de dromerigste reizen en postte dan ook jaloersmakende foto’s. Maar begin 2017 kondigden ze hun breuk aan.

https://www.instagram.com/p/BD7djNZP-aa/?utm_source=ig_embed

Nu zou Alexis aan het daten zijn met onze dream guy Noah Centineo. Een fan spotte het duo samen en nam verschillende selfies met hen.

Gewoon vrienden?


Alexis postte een week geleden ook een foto op Instagram en schreef als caption het volgende: ‘We zijn momenteel onderweg naar iemand die we heel hard hebben gemist en we zijn heel enthousiast ?.’ Zou ze het over Noah hebben? Het is natuurlijk goed mogelijk dat Alexis en Noah twee (nog) gewoon vrienden zijn. De tijd zal het uitwijzen!

Kwade fans


Wij zijn alleszins heel blij voor Noah Centineo. Maar niet al zijn fans zijn zo gelukkig met het nieuws. Velen van hen zijn kwaad dat hij misschien met haar samen is. Op Twitter wordt Alexis zelfs verweten als fake en een aandachtshoer...

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

https://twitter.com/legendlouiss/status/1122182511826800640

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content