Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Volgens geruchten stapte het duo vorige maand in het huwelijksbootje.

Noah Centineo is hand in hand gespot met Kylie Jenners bestie Stassie

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Het lijkt erop dat Noah Centineo en Anastasia Karanikolaou, beste vriendin van Kylie Jenner, echt een dingetje zijn. Het duo werd afgelopen weekend hand in hand gespot.


Volgens Us Weekly worden Noah Centineo en Anastasia Karanikolaou al sinds juni aan elkaar gelinkt. Vorige maand deed het gerucht zelfs de ronde dat ze stiekem in het huwelijksbootje waren gestapt. Al werd dat tot nu toe nog niet offcieel bevestigd.

Volgens het Amerikaanse magazine Seventeen begon het gerucht op het Instagramaccount @deuxmoi toen dat een bericht kreeg waarin stond dat de date van Noahs zus bevestigd heeft dat ze getrouwd zijn. Volgens een tweet, die ondertussen verwijderd is, zou Noah haar ten huwelijk gevraagd hebben in een strandbar.

Daarnaast verschenen er nog berichten op het account @deuxmoi. Eentje waarin stond dat Noah misschien wel voor YouTube uitdagingen aangaat. In het andere bericht werd beweerd dat Stassie dacht dat het om een grap ging en er dus in meeging, maar wanneer ze doorhad dat het echt was, het dus nietig wilde laten verklaren.

Hand in hand


Nu zijn we een kleine maand verder en of de geruchten nu kloppen of niet: Noah en Stassie zijn sowieso een dingetje. Op weg met Kylie Jenner en haar squad zouden ze volgens Daily Mail al kussend gespot zijn. Ook werden ze afgelopen vrijdag hand in hand gespot toen ze volgens Seventeen verkleed – Stassie als Chucky en Noah als slachtoffer – op weg waren naar een halloweenfeestje.

© Getty

Stassie deelde foto’s van die avond op haar Instagramfeed, maar op geen enkel kiekje is Noah te zien. Ook de ‘To All The Boys’-acteur deelde een foto van zijn look, maar ook op zijn account ontbrak zijn date. Misschien zijn ze nog niet klaar om het Insta official te maken?

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) op


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Noah (@ncentineo) op


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content