Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Matt Barron/Xavier Collin via Isopix

De 'Love, Rosie'-actrice reageerde ook al met een flirty comment onder Noah's Calvin Klein-photoshoot.

Noah Centineo verschijnt met Lily Collins op Oscars-feest en wakkert zo datinggeruchten aan

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Eind januari waren Noah Centineo (22) en Lily Collins (29) samen te zien in de videoclip van zanger ARTY. Nu bijna een maand later vergezelde het acteerduo elkaar naar de afterparty van de Oscars. Vormen Noah en Lily een koppel of zijn ze gewoon vrienden?


Noah Centineo en Lily Collins verschenen het afgelopen weekend samen op het Vanity Fair Oscars-feestje verschenen en hebben zo de datinggeruchten in gang gezet. Het duo spendeerde de hele avond samen en vertrok ook weer samen na het feestje.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Flirty comment


Vorige week reageerde Lily ook al onder Noah’s Calvin Klein-photoshoot op Instagram. Ze schreef ‘Ik zie er nooit zo goed uit als ik lounge’, waarop de ‘To All The Boys I’ve Loved Before’-acteur reageerde met ‘oh please ?’. Als dat geen geflirt is, weten wij het ook niet meer!


Toch zouden de twee sterren gewoon vrienden zijn. Dat vertelden bronnen aan het Amerikaanse magazine People. Maar het zou niet de eerste keer zijn dat vriendschap verandert in iets meer. To be continued!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content