Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

De 'To All the Boys I've Loved Before'-acteur begon op zijn 17de aan een wilde periode en die eindigde pas net voor zijn 21ste.

Noah Centineo over zijn drugsverslaving: ‘Er was weinig dat ik niet gebruikte toen’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Sinds de release van de romantische Netflixfilm ‘To All the Boys I’ve Loved Before’ gaat alles goed voor Noah Centineo. Zo speelde hij al in verschillende films én vond hij de liefde bij de knappe Alexis Ren. Maar dat geluk is er niet altijd geweest. In een interview met Harper’s Bazaar vertelde de acteur over zijn donkere verleden met drugs.


Er is veel gebeurd tussen wanneer Noah Centineo de rol van Jesus kreeg in ‘The Fosters‘ en tussen wanneer hij Peter Kavinsky mocht spelen in ‘To All the Boys I’ve Loved Before‘. Volgens een interview in Harper’s Bazaar begon de acteur op zijn 17de aan een wilde periode en die eindigde pas net voor hij 21 jaar werd. Volgens het Amerikaanse modemagazine deden hij en zijn vrienden in die tijd niets liever dan MDMA nemen, 5 uur aan een stuk praten en enkele diepe filosofische en existentiële vragen tot op de bodem uitzoeken.

MDMA was niet de enige drugs die Noah Centineo toen gebruikte. ‘Er was niet veel dat ik niet deed. Ik heb nooit iets geïnjecteerd, wat goed is. Ik heb veel dingen gerookt. Ik was echt van streek, man. Het was echt een donkere tijd in mijn leven’, aldus Noah aan Harper’s Bazaar.

Happy in love


Ondertussen is Noah meer dan twee jaar nuchter en gaat het beter met hem dan ooit. ‘P.S. I Still Love You‘, het vervolg op ‘To All the Boys I’ve Loved Before’, staat sinds vandaag op Netflix en ook de derde film is in de maak. Ook in zijn liefdesleven gaat het goed. Hij maakte zijn relatie met Alexis Ren, naar eigen zeggen de langste relatie die hij ooit heeft gehad, na een jaar Instagram official.

https://www.instagram.com/p/B7UujyeJkO5/

En Noah Centineo heeft ook grote plannen voor de toekomst. Aan de interviewer verklapte hij namelijk het volgende: ‘Ik wil in films spelen die je echt verpesten, hersenfilms. Het soort waarvan je achteraf niet kan slapen.’ Uh-oh...

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content