Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Even later werden de twee sterren ook hand in hand gespot.

Noah Centineo en Alexis Ren maken debuut op de rode loper

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist


Begin mei vertelden we je dat Noah Centineo gelinkt werd aan Alexis Ren. Nu ziet het ernaar uit dat de ‘To All The Boys I’ve Loved Before’-acteur officieel een koppel vormt met haar. Ze verschenen zopas samen op de rode loper.


Afgelopen zaterdagavond verschenen Alexis Ren en Noah Centineo samen op een gemaskerd bal van UNICEF. Het koppel poseerde samen op de rode loper. Tijdens de fotosessie had de ‘TATBILB’-acteur zijn arm rond Alexis’ middel geslagen en ook zij greep hem onder zijn jasje stevig vast. Even later werden de twee sterren ook hand in hand gespot.

Noah Centineo en Alexis Ren

Noah Centineo en Alexis Ren

Noah Centineo en Alexis Ren

Noah Centineo en Alexis Ren

Noah Centineo en Alexis Ren

Noah Centineo en Alexis RenDe knappe Netflixacteur heeft zijn relatie met Alexis nog niet Instagram Official gemaakt, maar we hebben zo’n gevoel dat dit niet lang meer zal duren.

Lily Collins en Lana Condor


In het verleden werd Noah Centineo gelinkt aan Lily Collins. Fans hoopten ook een tijdje dat de vonk tussen Noah en Lana Condor – met wie hij een koppel vormde in ‘To All The Boys I’ve Loved Before’ – in het echte leven zou overslaan, maar helaas. Alexis Ren was dan weer een tijd samen met haar ‘Dancing With The Stars’-partner Alan Bersten.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content