Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Shutterstock

Ideaal voor als je graag selfies neemt!

MUST TRY: dankzij deze nieuwe Instagramfunctie neem je nóg mooiere foto’s

Ben jij stiekem verslaafd aan Instagram? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want na de gifjes en de Instastories-deelfunctie komt de app opnieuw met een supercoole functie. Wij gaan hem meteen proberen!


Instagram is – hands down – onze favoriete applicatie en daar zitten hun nieuwe functies voor een groot deel tussen. Na de gifjes en de Instastories-deelfunctie komt de app nu opnieuw met een supercoole feature. Yaaassss.

Focus


Zeker als je graag selfies neemt, ga je de laatste update fantastisch vinden. Met ‘Focus’ kan je nu een professionele portretfoto van jezelf maken. Za-lig! De functie werkt met beide camera’s en gaat de achtergrond van je foto onscherp maken. Zo ligt de nadruk op je gezicht en niet op de omgeving, net zoals bij een echte fotograaf!

@mention-stickers


Nu heeft Instagram niet een, maar twee nieuwigheden voor ons deze week. Je kan al een tijdje een vriendin taggen in je Stories en ook de stickers bestaan al een tijdje. Nu gaat de app beide functies combineren en kan je je BFF taggen met een leuke sticker. Cool!

De ‘Focus’-functie is beschikbaar op zowel Android als iPhone, maar de @mention-stickers zijn voorlopig enkel beschikbaar voor wie iOS heeft.

Lees ook:

Partner Content