Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Photo News

ZIEN: model Hailey Baldwin gespot met een gigantische verlovingsring

Jawel, je leest het goed: Justin Bieber (24) is verloofd met model Hailey Baldwin (21), dat melden verschillende Amerikaanse media. Het koppel heeft nog niet gereageerd op de media heisa, maar een betrouwbare bron bevestigde het nieuws aan CNN.


Dankzij Justin Bieber is er voortaan one less lonely girl. De 24-jarige zanger vroeg Hailey Baldwin om zijn vrouw te worden, en het 21-jarige model heeft ‘ja’ gezegd! Het aanzoek vond zaterdagavond plaats in de Bahamas, waar het koppel sinds enkele dagen verblijft.

Telefoons wegsteken


Het model werd in 2016 voor het eerst romantisch gelinkt aan de Canadese zanger. De twee hebben sindsdien een knipperlichtrelatie en werden de afgelopen weken vaak samen gespot. Volgens ooggetuigen ging Bieber op de knie in een restaurant. ‘Ze waren in een restaurant aan het salsa dansen. Plots vroeg de security van Bieber aan iedereen om hun telefoons weg te steken, omdat er iets bijzonders ging gebeuren. Toen vroeg Justin haar ten huwelijk waar iedereen bij was’, aldus TMZ.

Beliebers zijn in alle staten door het nieuws dat Justin Bieber (24) verloofd is met model Hailey Baldwin (21). En hoewel velen het nog altijd niet kunnen geloven, wijst alles écht in die richting. Het model is namelijk gespot met een joekel van een ring on that finger!

Gigantische verlovingsring


Fans spotten het koppel zondagnamiddag in de Nippers Beach Bar & Grill op het strand van Great Guana Cay in de Bahamas. Op de foto’s is te zien hoe de lovebirds genieten van een drankje aan de bar. Hailey was voor de gelegenheid gekleed in een jeansshort en een felgroene bikinitop, maar het is vooral de gigantische verlovingsring op haar linkerhand die de show stal. Bieber heeft duidelijk een goede smaak wanneer het op vrouwen én op juwelen aankomt!

https://www.instagram.com/p/Bk_HLrthQ5G/?utm_source=ig_embed

Hoewel het koppel nog niet publiekelijk heeft gereageerd op het nieuws over hun verloving, heeft het 21-jarige model al verschillende berichten met felicitaties ‘leuk’ gevonden op sociale media.

Lees ook:

FLAIR STORIES

Partner Content