Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Hij deelde een schattige foto van hun tweetjes via zijn Snapchat en schreef er 'ly x' bij. 

CUTE: Millie Bobby Brown zou samen zijn met deze 17-jarige rugbyspeler

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Het ziet ernaar uit dat Millie Bobby Brown (15) na anderhalf jaar opnieuw de liefde heeft gevonden. En dat bij een 17-jarige rugbyspeler.


Anderhalf jaar na de breuk met Jacob Sartorius is Millie Bobby Brown haar ex officieel helemaal vergeten. In maart 2019 werd de ‘Stranger Things‘-actrice gelinkt aan Romeo Beckham. Dat bleek dan toch maar van korte duur te zijn, want Millie zou nu officieel samen zijn met een knappe 17-jarige rugbyspeler.

Vakantie Malediven


De gelukkige jongen in kwestie heet Joseph Robinson. Het duo werd voor het eerst aan elkaar gelinkt in november. Ze zouden elkaar toen leren kennen hebben tijdens een vakantie in de Malediven. Millie is in de vijfde foto van onderstaande reeks te zien aan tafel met Joseph en nog drie anderen.

https://www.instagram.com/p/B4atr-kJS8T/?igshid=kdzbfz34noph

Oversized sportshirt


Onlangs deelde Millie Bobby Brown ook een foto op haar Instagram Stories waarop ze naast een hond te zien is in een oversized sportshirt van de Wigan Warriors, het team waarvoor Joseph speelt. Het T-shirt van je vriendje dragen? Goals!

Diezelfde hond, Reggie, is trouwens ook in een andere foto te zien op Millie’s profiel. Op de foto is de actrice aan het wandelen met de grote loebas.

https://www.instagram.com/p/B6WS-M8HGn1/?utm_source=ig_embed

Enkele dagen later deelde ook Joseph een foto van hem met twee honden op stap. Zouden de tortelduifjes de honden samen uitgelaten hebben? Wij denken van wel!

https://www.instagram.com/p/B6bzo6EgL4y/

Millie Bobby Brown houdt zich trouwens niet in om te reageren op Josephs foto’s. Zo schreef ze onder een hele knappe foto van de rugbyspeler ‘photo cred goes to muahhhhh.’ Onder een andere foto reageerde ze simpelweg ‘yesss’ met een hartje. Schattig!

Verliefd


En dat is nog lang niet alles. Joseph is verliefd op de ‘Stranger Things’-actrice en de hele wereld mag het weten. Hij deelde een schattige foto van hun tweetjes via zijn Snapchat en schreef er ‘ly x’ bij.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content