Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

'Ik hou van je vieze sokken op de vloer, want dat betekent dat je thuis bent.'

CUTE: Miley Cyrus schrijft de schattigste verjaardagswens voor hubby Liam Hemsworth

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn in ons ogen al sinds 2009 #relationshipgoals. Al van voor de hashtag bestond dus! En het koppel wordt alleen maar schattiger met de dag. Niet alleen zijn ze nu officieel man en vrouw, maar de zangeres schreef ook zopas het liefste tekstje ooit voor haar hubby. Zo schattig!


Het heeft tien jaar geduurd, maar Miley Cyrus en Liam Hemsworth gaven elkaar eind december het jawoord tijdens een intieme ceremonie bij hen thuis. Het koppel lijkt nu dan ook verliefder dan ooit! Dat bewijst de ‘Malibu’-zangeres nog maar eens door haar kersverse man te feliciteren met zijn verjaardag door een lange, melige tekst op Instagram te posten. Ons hart smelt!

Vieze sokken


Miley begint als volgt: ‘L, gelukkige verjaardag aan mijn nummer 1... Wanneer we elkaar voor het eerst ontmoetten, was je 19. Vandaag ben je 29... Ik deel wat van mijn favoriete dingen ter ere van deze speciale dag.’ Daarna vertelt de zangeres een heleboel lieve, melige zaken die je doen geloven in ware liefde. Zoals ‘Ik hou van je vieze sokken op de vloer, want dat betekent dat je thuis bent.’ en ‘Ik hou ervan om een partner te hebben in tanden poetsen en hoe wanneer ik lui ben, jij mijn haren kamt.’ en nog heel wat andere persoonlijke voorbeelden!

Licht van de liefde


Ze eindigt haar lange tekst met een prachtig slot. ‘Simpel gezegd... Ik hou van JOU. Onvoorwaardelijk. In onze tijd samen heb je getoond wat het echt betekent om lief te hebben in alle omstandigheden. Ik respecteer jou en jij respecteert mij. Als de wereld meer van dit soort begrip had, zouden we geen muren bouwen, maar bruggen. Ik ben trots op de persoon die je geworden bent en ik kijk uit naar al het goed dat we samen zullen bijdragen in de toekomst. Jij en ik baby. Laten we deze donkere plek frontaal aan nemen en erdoor schijnen met het licht van de liefde. Dank je wel om mij de gelukkigste dagen van mijn leven te geven.’

https://www.instagram.com/p/BsmgIB6BQwg/

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content