Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Isopix

CUTE: Miley Cyrus en Liam Hemsworth bevestigen huwelijk via Instagram met foto’s om van te smelten

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Miley Cyrus is officieel van ‘t straat en iedereen mag het weten! De 26-jarige popster deelde gisteren maar liefst drie kiekjes in zwart-wit van haar intieme bruiloft met de Australische acteur Liam Hemsworth (28) die zondag plaatsvond in hun huis in Nashville (Tennessee).


Na een knipperlichtrelatie van 10 jaar beloofden Miley Cyrus (26) en Liam Hemsworth (28) elkaar afgelopen zondag eeuwige trouw tijdens een intieme huwelijksceremonie. De ‘Wrecking Ball’-zangeres bevestigde het blije nieuws gisterenavond met maar liefst 3 posts op Instagram in zwart-wit. Waaronder onderstaande selfie.

https://www.instagram.com/p/Br3Ul76hG3s/?utm_source=ig_embed

Jurk van Vivienne Westwood


Op het tweede beeld zien we Cyrus en Hemsworth al knuffelend poseren voor de camera. De bruidegom draagt een zwart pak en witte sneakers van Vans. Maar het is vooral de fonkelende trouwring aan zijn ringvinger die opvalt. Miley koos voor een jurk van de Britse ontwerpster Vivienne Westwood. Aan de open haard ligt Cyrus’ bruidsboeket.

https://www.instagram.com/p/Br3VA71h0Ov/?utm_source=ig_embed

Felicitaties van Nicholas Sparks


Bij de derde foto schreef de bruid ’10 jaar later…’. Het koppel leerde elkaar in 2008 kennen op de set van de tearjerker  ‘The Last Song’.

https://www.instagram.com/p/Br3VI2CBJkJ/?utm_source=ig_embed

Het duurde dan ook niet lang voordat Nicholas Sparks, de auteur van het gelijknamige boek waarop de film werd gebaseerd, het kersverse echtpaar feliciteerde via Twitter.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Achteraf deelde de ‘War is Over’-zangeres via Instagram Stories nog een kiekje in kleur waarop vooral de poederkleurige bloemen boven de haard opvallen.

Dansen op Bruno Mars


Hemsworth en Cyrus’ bruiloft zou afgelopen zondag hebben plaatsgevonden in hun woonst in Nashville (Tennessee) waar het koppel verblijft sinds hun huis in Malibu (Californië) werd verwoest tijdens een wrede bosbrand eind vorige maand.

Dat Liam en Miley hun zorgen opzij wisten te zetten, mag blijken uit onderstaand filmpje dat de popster via Instagram Stories deelde. Het dolgelukkige koppel sloot de ceremonie af met een dansje op ‘Uptown Funk’ van Mark Ronson en Bruno Mars.

Hoewel de term te pas en te onpas wordt gebruikt, kunnen wij niets anders zeggen dan… #COUPLEGOALS 


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content