Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Less is more! Minimalistische sieraden

Dat less more is, blijkt uit de verschillende trends van het afgelopen jaar. Zo staat de Normcore trend helemaal in het teken van minimalistische kleding. Val op door je juist “gewoon” te kleden. Deze trend zet zich voort in de sieraden. Eenvoudige sieraden zijn weer helemaal terug. Pamela laat jou de leukste minimalistische sieraden zien.

Steeds vaker spot ik weer kleine en eenvoudige sieraden in de winkels. Deze kleine sieraden kan je gemakkelijk combineren en geven een subtiele touch aan je outfit. Natuurlijk kun je meerdere minimalistische sieraden bij elkaar dragen voor een wat groter effect. Wat ik heel erg mooi vind zijn de geo-sieraden. Dit zijn eenvoudige sieraden in een geometrische vorm. Ben jij nog op zoek naar mooie minimalistische sieraden? Deze kun je hier shoppen!

Hou jij van shoppen maar heb je geen zin om van webshop naar webshop te gaan? Dan is Swipe & Shop echt iets voor jou! Dit is een fashionapp waarbij je de nieuwste items van de leukste webshops kunt shoppen, allemaal in één applicatie. Download de app ook!

Partner Content