Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty Images

De realityster en de rapper hebben samen een dochter van 1,5 jaar oud, Stormi.

Kylie Jenner (22) en Travis Scott (28) uit elkaar ‘maar niet definitief’

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Realityster en beautymagnaat Kylie Jenner (22) en rapper Travis Scott (28) houden het voor bekeken. Al zou hun breuk niet definitief zijn. ‘Ze willen tijd apart doorbrengen’, aldus een bron. Jenner en Scott hebben samen een dochter van 1,5 jaar oud, Stormi.


Vorige maand gaven ze nog een openhartig interview in Playboy waarin ze vertelden hoe goed ze het samen hadden, zowel op relationeel als op seksueel vlak. Maar vandaag zijn Kylie Jenner en Travis Scott (artiestennaam van Jacques Berman Webster II) na een relatie van meer dan twee jaar opnieuw single. Al zou het om een tijdelijke breuk gaan.

https://www.instagram.com/p/B2O7f2wnzwe

‘Ze kappen niet officieel met hun relatie, maar willen gewoon wat tijd apart doorbrengen’, vertelde een bron aan E! News, het zusterbedrijf van de televisiezender E!, aka de makers van realityreeks ‘Keeping Up with the Kardashians’.

‘Ze maken ruzie over belachelijke zaken’


Het zou dus niet gaan om een definitieve breuk. ‘De laatste tijd maakten Travis en Kylie weer veel ruzie, maar ze hebben elkaar de afgelopen maand wel nog vaak gezien’, aldus de bron. Het voormalige koppel zou ruzie maken over ‘belachelijke zaken’.

‘Kylie kan heel sceptisch zijn over Travis. Hij is volop bezig met nieuwe muziek en staat erg onder druk’, wist de bron nog te zeggen. Het koppel zou daarom even wat tijd apart willen nemen tot de gemoederen zijn bedaard. ‘Travis woont in zijn huis in Beverly Hills en Kylie laat hem toe om Stormi te zien’, weet de bron. ‘Dat zou ze nooit van hem afpakken.’

https://www.instagram.com/p/B1CN1CAH8bq/

‘Je bent mijn beste vriend’


Jenner en Scott werden voor het eerst samen gespot op Coachella midden april 2017. De twee liepen hand in hand, amper een maand na Jenners breuk met rapper Tyga. Twee weken later woonde het kersverse koppel een basketbalmatch bij.

Aangezien Stormi Webster geboren werd op 1 februari 2018, zou hun dochter eind april of begin mei 2017 moeten zijn verwekt. Maar Jenner en Scott besloten de zwangerschap – ondanks de vele geruchten – niet bekend te maken tot na de geboorte.

kylie jenner

Scott en Jenner eind augustus op de première van ‘Travis Scott: Look Mom I Can Fly’.


Eind augustus schitterde het paar nog samen op de rode loper van de première van Scotts Netflixdocumentaire ‘Travis Scott: Look Mom I Can Fly’, waarin ook Kylie en Stormi te zien zijn. Enkele dagen later lag het septembernummer van Playboy in de rekken met de realityster op de cover en binnenin een openhartig interview met haar wederhelft.

Scott vroeg Jenner waarom ze hen zo goed samen passen vindt en hoe ze dat zo snel wist. ‘We denken hetzelfde en we hebben dezelfde doelen en passies in het leven’, aldus de jonge moeder. ‘Buiten het feit dat er chemie is tussen ons, hebben we ook veel plezier samen. Je bent mijn beste vriend. Doorheen alle ups en downs zijn we samen geëvolueerd en we blijven sterker worden.’

Nog meer nieuws uit Hollywood: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content