Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Volgens een bron zouden Kylie en Travis samenwonen en daten ze momenteel met niemand anders.

OMG: Kylie Jenner en Travis Scott zouden terug samen zijn

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Kylie Jenner en Travis Scott zetten in oktober 2019 (voorlopig) een punt achter hun relatie. Nu zouden de ouders van Stormi volgens bronnen opnieuw samen zijn.


Kylie Jenner en Travis Scott vormden twee jaar een koppel en kregen zelfs samen een dochter, Stormi Webster die begin februari twee jaar werd. Toch besloten de jonge ouders om in oktober 2019 even een break te nemen van elkaar. Een bron vertelde toen aan E! News dat de twee celebs tijd apart wilden doorbrengen.

In al die maanden deden Kylie en Travis aan co-ouderschap en was er geen bad blood tussen de twee. De it-girl maakte na de breuk met één tweet komaf met de roddels die de ronde deden. Ze schreef toen dat zij en Travis een goede verstandhouding hebben met elkaar en dat hun vriendschap én hun dochter op de eerste plaats komen. En inderdaad, Travis was aanwezig op Stormi’s verjaardagsfeestje en samen verrasten ze hun dochter ook met een bezoekje van haar favoriete Troll Poppy.

Die tijd samen blijkt iets opnieuw op gang gebracht te hebben. Volgens TMZ zouden de beautymagnaat en de rapper officieel terug een koppel vormen. Een bron vertelde dat Kylie en Travis samenwonen en dat ze momenteel met niemand anders daten.

Focussen


Een andere bron vertelde aan Entertainment Tonight dat Kylie en Travis sinds een maand ongeveer terug samen zijn. Volgens diezelfde bron was er zoveel aan de hand in hun levens dat ze zich niet konden focussen op hun relatie en dat ze daarom even een pauze namen.

Hints op sociale media


Voorlopig heeft geen van beiden officieel bevestigd dat ze terug samen zijn. De afgelopen weken verschenen er wel meer en meer hints op sociale media. Zo postte Kylie bijvoorbeeld een video op haar Instagram Stories waarin ze meezong met Travis’ nieuwe lied. We zijn benieuwd of de ouders van Stormi het goede nieuws zelf zullen bevestigen. Fingers crossed!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content