Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

En ze maakt meteen komaf met alle roddels!

Kylie Jenner spreekt zich voor het eerst uit over breuk met Travis Scott

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Afgelopen woensdag raakte bekend dat Kylie Jenner (22) en rapper Travis Scott (28) een punt achter hun relatie zouden hebben gezet. Hoewel dat schokkende nieuwtje vooral gebaseerd was op enkele uitspraken van betrouwbare bronnen, spreekt Kylie zich nu voor het eerst uit over de breuk.


Hoewel de meeste Hollywoodsterren hun breuk doodzwijgen, pakt beautymagnaat Kylie het volledig anders aan. De 22-jarige ster besloot namelijk op Twitter even de zaken op orde te zetten en haar fans duidelijk te maken dat zij en Travis nog steeds door dezelfde deur kunnen. ‘Travis en ik kunnen goed met elkaar opschieten en onze focus ligt nu op Stormi. Onze vriendschap en onze dochter zijn prioriteit’, schrijft ze. De kleine Stormi is nu dan ook anderhalf jaar oud, maar blijkt van het hele gebeuren weinig te merken. Kylie postte gisteren bijvoorbeeld nog een filmpje waarin haar dochtertje volop geniet van de Disney-klassieker de kleine zeemeermin.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Back to Tyga?


Kylie mag dan misschien wel terug single zijn, maar dat betekent niet dat ze al opnieuw aan het daten zal slaan. Hoewel enkele paparazzibeelden deden vermoeden dat Kylie na een feestje bij haar ex Tyga was langsgegaan, drukt ze die geruchten ook meteen de kop in. ‘Het internet maakt alles weer honderd keer dramatischer dan de werkelijkheid. Er was geen date om twee uur ‘s nachts met Tyga’, schrijft Kylie in een tweet. Daarnaast verduidelijkt ze ook nog dat ze enkel twee vriendinnen afzette aan de studio waar Tyga die avond ook toevallig was. Wij zijn alvast benieuwd welke statements er nog zullen volgen...

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content