Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Hij wordt al sinds december aan het model gelinkt.

‘Riverdale’-acteur KJ Apa deelt mysterieuze kusfoto op Instagram

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

De enige ‘Riverdale’-acteur die maar bitter weinig loslaat over zijn liefdesleven is zonder twijfel KJ Apa. We weten nog minder over zijn persoonlijk leven dan over de relatie tussen Cole Sprouse en Lili Reinhart. Nu lijkt KJ toch iets meer te lossen, want op zijn Instagram verschenen onlangs twee foto’s waaruit blijkt dat hij een vriendin heeft.


Al sinds de start van ‘Riverdale‘ is KJ Apa een van de enige acteurs die bitter weinig over zijn liefdesleven loslaat. Hij werd in het verleden al gelinkt aan zijn collega Camila Mendes, maar zij was uiteindelijk een hele tijd samen met Charles Melton. KJ werd het afgelopen jaar ook een tijdje aan de zijde van zijn I Still Believe‘-collega Britt Robertson gespot. Toch bleek ook dat niets te zijn.

Nieuwe vlam


Nu heeft KJ Apa de liefde dan toch gevonden, maar niet bij één van zijn collega’s. Op zijn Instagrampagina verschenen de afgelopen week twee foto’s waarop zijn nieuwe vlam te zien is. De eerste foto is een selfie van de acteur in de spiegel. Als je goed kijkt en je niet laat afleiden door de oogmaskers, zie je op de achterkant van zijn iPhonecase een Instaxfoto van KJ met een mysterieus meisje.

https://www.instagram.com/p/B77cpvaFsOC/

Enkele dagen daarna postte KJ Apa een kusfoto met the mystery girl en schreef er ‘coup de foudre’ onder, wat betekent ‘liefde op het eerste gezicht’. Cute!

https://www.instagram.com/p/B8IZIl5F9h0/?utm_source=ig_embed

Volgens het Amerikaanse magazine Seventeen is het meisje in kwestie een Frans model genaamd Clara Berry. KJ Apa wordt al sinds december aan haar gelinkt, nadat fans opmerkten dat het duo elkaars Instagramfoto’s likete. In een interview met Wired onthulde de ‘Riverdale’-acteur toen ook dat hij in love is. Op de vraag ‘hoe gaat het met KJ Apa’ antwoordde hij namelijk met ‘Het gaat heel goed met hem, hij is heel verliefd momenteel’.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content