Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Kendall en Kylie Jenner Topshop lijn

De Jenner zusjes breiden weer uit! Ze hebben al een succesvolle lijn met Pacsun en nu lijkt het erop dat zij hun succes verder zetten met Topshop!

Volgens velen was het een matter of time voor dat de 19-jarige Kendall en 17-jarige Kylie een collab aangingen met de winkel. Kendall en Kylie zijn natuurlijk een van de populairste tieners in de wereld en Topshop weet dat maar al te goed. Sir Philip Green, de grote pief bij Arcadia Group, die Topshop owned, was heel erg onder de indruk van Kendall. Hij ontmoette haar bij de British Fashion Awards in December en wilde haar onmiddelijk signen. Kendall is allang in good graces bij het merk. Ze zat front row bij de Topshop Unique show februari vorig jaar, naast Sir Philip Green, Anna Wintour en Kate Moss!

De meiden zijn zelf ook fan van Topshop, Kendall droeg zelfs een jurk van Topshop naar het Met Gala vorig jaar en Kylie wordt regelmatig gespot in Topshop designs.

De meisjes zijn nog aan het onderhandelen met het merk over hun contract, maar de samenwerking is al bevestigd door een woordvoerder van Topshop!

Wij zijn  grote fan van de Jenner style en kunnen niet wachten op deze collectie!

Partner Content