Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© YouTube David Dobrik

De reacties zijn gewoon te goed voor woorden.

ZIEN: Justin Bieber verrast mensen vanop een achterbank samen met YouTuber David Dobrik

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

YouTube-gezicht David Dobrik verstopte ooit Kylie Jenner op zijn achterbank en vroeg naar mensen hun mening over haar. Dit keer is niemand minder dan Justin Bieber te gast en de reacties zijn gewoon te goed voor woorden.


Stel je voor, je stapt bij iemand in de auto en ineens blijkt Justin Bieber achter je te zitten. Het overkwam enkele mensen in de nieuwste video van David Dobrik. De YouTuber nodigde Justin uit om zich te verstoppen op zijn achterbank. Vervolgens liet hij enkele jongens en meisjes vooraan zitten en vroeg hij hen naar hun mening over de Canadese popster.

Grote verrassing


De meesten zijn fan van Justin Bieber en vinden hem werkelijk fantastisch, dus krijgen ze achteraf dan ook de verrassing van hun leven. Toch zijn er ook enkele mensen die heel down-to-earth blijven. Zo zegt er één meisje dat ze vindt dat hij zich moet scheren. Een andere jongen vindt Justin heel leuk, maar zijn nieuwe single ‘Yummy‘ daarentegen, helemaal niet. Hoe dan ook, iedereen is stomverbaasd als ze ineens oog in oog komen te staan met de popster.

Nadat hij mensen de verrassing van hun leven heeft gegeven, doet Justin er nog een extraatje bovenop en zingt en danst hij even op straat op ‘Yummy’.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content