Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© getty

Justin en Hailey gaven elkaar vorig jaar ook al eens hun jawoord in New York.

CUTE: Justin Bieber en Hailey Baldwin stapten gisteren voor een tweede keer in het huwelijksbootje

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Gisteren was het zover: Justin Bieber (25) en Hailey Baldwin (22) gaven elkaar voor een tweede keer het jawoord. Het koppel trouwde vorig jaar op 13 september al eens in New York en stond gisteren voor het altaar in Los Angeles. Wij zijn zó jaloers op alle gasten die het trouwfeest mochten bijwonen!


Vorig jaren trouwden Justin en Hailey voor de wet in New York. De religieuze ceremonie vond pas een jaar later, gisteren om precies te zijn, plaats in South Carolina (Los Angeles). Waarom de twee nu pas voor de kerk wilden trouwen? Ze raakten het maar niet eens over de datum!

150 gasten


De trouwlocatie? Het luxueuze resort Montage Palmetto Bluff in South Carolina. De tortelduifjes huurden het resort volledig af en het was enkel toegankelijk voor de gasten op hun gastenlijst. Hoewel we allemaal weten dat Bieber en Baldwin het graag groots zien, was de locatie van hun religieuze ceremonie een opvallende keuze. Justin komt uit Canada, terwijl Hailey dan weer uit New York komt. Waarom de twee het zo ver gingen opzoeken, is niet helemaal duidelijk.

Het koppel stapte drie dagen geleden al op een privéjet om zich volledig voor te breiden op de ceremonie. Als we de Amerikaanse pers mogen geloven, was die voorbereiding ook broodnodig, want er stond een groot aantal beroemde gasten op de gastenlijst. Volgens People waren er in totaal zo’n 15O feestgangers aanwezig, waaronder Kendall Jenner, Camila Morrone en Joan Smalls, maar ook vrienden en familie.

Vivienne Westwood-jurk


Na de ceremonie kregen de gasten een lekkere cocktail aangeboden in de lobby, waarna ze met de voeten onder tafel mochten schuiven voor een uitgebreid diner in de danszaal van het resort. De avond voor de grote dag organiseerden Bieber en Baldwin al een intieme pre-party voor hun gasten. Tijdens dat feestje droeg de bruid een jurk van Vivienne Westwood en schoenen van Jimmy Choo. Wie Haileys trouwjurk heeft ontworpen, is nog niet duidelijk.

Volgens insiders was het zowel voor Bieber als voor Baldwin een must om ook voor de kerk te trouwen en voor het altaar mooie en eerlijke geloften af te leggen. Volgens de eerste reacties was het gisteren een zeer rustige en intieme ceremonie. Nu alles achter de rug is, vertrekken de twee op huwelijksreis, maar naar welk luxueus paradijs ze dit keer zullen afzakken, is nog geheim. Kort voordat de ceremonie plaatsvond, zette Bieber nog een foto van het horloge dat hij gisteren droeg online.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content