Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Marcos Cruz via Netflix

Het duo lijkt het heel gezellig te hebben samen, waardoor de vraag rijst of ze meer zijn dan vrienden.

‘The Kissing Booth’-acteurs Joey King en Taylor Zakhar Perez zijn samen op vakantie

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Joey King en Taylor Zakhar Perez zijn samen met enkele andere vrienden op vakantie. De twee ‘The Kissing Booth’-acteurs lijken het heel gezellig te hebben samen, waardoor de vraag rijst of het duo meer is dan gewoon collega’s en vrienden.


Het zou niet de eerste keer zijn dat de vonk overslaat op de set van ‘The Kissing Booth‘. Twee jaar geleden werden Joey King en Jacob Elordi ook naast het scherm verliefd, maar ze gingen na een tijd toch uit elkaar. Nu wordt Joey opnieuw gelinkt aan een collega, namelijk aan nieuwkomer Taylor Zakhar Perez. Hij speelt in ‘The Kissing Booth 2’ de rol van Marco, de liefdesrivaal van Jacobs personage Noah Flynn.

Roadtrip


Joey en Taylor zijn samen met enkele andere vrienden momenteel op vakantie. Hij deelde enkele foto’s van hun roadtrip op Instagram (en verzekerde zijn volgers ervan dat ze allemaal negatief getest zijn op COVID-19). Die beelden en het feit dat ze zoveel tijd samen spenderen, doet fans vermoeden dat het duo weleens meer kan zijn dan vrienden. En als we hun foto’s zien samen, kunnen we alleen maar denken dat ze inderdaad een hele schattige match zouden vormen. Check vooral de derde pic uit de slider. Cute!

Joeys verjaardag


Onder een throwbackfoto van hun tweetjes aan het strand waarmee Taylor Joey een gelukkige verjaardag wenst, plaatste Joey ook de volgende reactie: ‘Can’t imagine my life without you. I heart you T’. Awww! Op Joeys verjaardagsfoto schreef Taylor ‘HOLY $h!t‘. 

En dat is niet alles! In een interview met Glamour antwoordde hij op de vraag of hij ooit met een fan zou daten onder andere het volgende: ‘Dat is een goede vraag. Hmm, ik ben een fan van Joey en wou dat zij mij zou daten, als je weet wat ik bedoel?’ Zou zijn wens uitgekomen zijn?

Wat denk jij? Zijn de twee ‘The Kissing Booth’-acteurs gewoon vrienden of is er meer aan de hand?

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content