Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty © getty

Zendaya who?

Jacob Elordi hand in hand en in matching jeans gespot met Kaia Gerber

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Het lijkt erop dat Jacob Elordi een nieuwe prachtige meid aan de haak heeft geslagen. De ‘The Kissing Booth’-acteur werd zopas met Kaia Gerber hand in hand in New York gespot. Het duo droeg ook matching jeansbroeken. Zendaya who?


Hoewel Jacob Elordi en Zendaya nooit officieel bevestigd hebben dat ze aan het daten waren, werd het duo wel verschillende keren samen gespot. Toch blijkt dat wat ze ook hadden over en uit te zijn. De ‘The Kissing Booth’-acteur wordt sinds vorige week aan een andere knappe dame gelinkt, namelijk niemand minder dan model Kaia Gerber. Zij was even een koppel met Pete Davidson, maar die relatie liep in januari op de klippen.

Jacob en Kaia werden opnieuw samen gespot in New York City. Op foto’s is te zien hoe ze matching jeansbroeken dragen en hand in hand rondlopen. Jacob sloeg op een gegeven moment zelfs zijn arm rond Kaia. Wat de geruchten dat ze een koppel vormen alleen maar meer aanwakkert. Volgens The Daily Mail hebben de twee celebs ’13 Reasons Why’-acteur Tommy Dorfman als gemeenschappelijke vriend en zouden ze allebei met hem tijd gespendeerd hebben tijdens de lockdown.

Toch is het (nog) niet officieel tussen Kaia en Jacob. Een bron vertelde het volgende aan E! News: ‘Kaia is degene die momenteel geen exclusieve relatie wil hebben. Ze heeft veel projecten op de planning staan en ze wil haar vrijheid. Ze gaat wel graag om met Jacob en ze spenderen samen veel tijd in New York City terwijl ze werkt.’ Het ziet er dus naar uit dat Jacobs ‘Euphoria’-collega Zendaya (voorlopig) verleden tijd is.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content