Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Instagram @joeyking

Cute!

Jacob Elordi legt break-upgeruchten stil met een schattige verjaardagswens voor Joey King

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Half juli werd gezegd dat Jacob Elordi en Joey King uit elkaar zouden zijn. Gisteren was de ‘The Kissing Booth‘-actrice jarig en van die gelegenheid maakte haar collega gebruik om de break-upgeruchten de wereld uit te helpen. Missie geslaagd!


Jacob Elordi feliciteerde zijn ‘The Kissing Booth‘-collega én girlfriend Joey King met haar verjaardag door een foto te posten op Instagram. In de twee foto’s springt hij over haar rug en haar gezicht is supergrappig. Als caption schreef hij ‘Dit vat het wel mooi samen. Gelukkige verjaardag weirdo ❤ lut o vut e yut o u’.

https://www.instagram.com/p/Bl3TxB5HWW0/?taken-by=jacobelordi

Joey reageerde met het volgende: ‘Oh man, die tweede foto is zo zwaar als iets. Bedankt pupperino doggobanichi.’ Wat een schattige bijnaam! En zo legt het koppel de geruchten dat ze uit elkaar zouden zijn meteen stil. Waarschijnlijk hebben ze het allebei momenteel gewoon heel druk.

Lut o vut e yut o u


Dat laatste zinnetje ‘lut o vut e yut o u’ is duidelijk een geheime taal tussen de ‘The Kissing Booth’-acteurs, want ook Joel Courtney gebruikte zoiets in zijn verjaardagswensen. Cute!


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content